om

Mycket i våra liv snurrar på snabbt idag och det finns en längtan hos många av oss att få sakta ner och få sålla i utbudet. Luta oss lite tillbaka. Jag tror att ju mer vi vågar släppa taget om saker desto mer utrymme kan vi få i våra liv för det som verkligen betyder något för oss. Jag har själv gjort en resa mot mer enkelhet i mitt liv. Jag har både tränat och mediterat, läst, skrivit och reflekterat. Rensat i min inre och min yttre röra.

Det handlar inte om att sträva efter det perfekta, utan snarare efter det medvetna sättet att leva. Att ställa sig frågan om vad som är viktigt, för just dig.

För ett år sedan bestämde jag mig för att avsluta mitt modemärke och mina stickade kollektioner, något jag hållit på med under nästan tio års tid. Jag hade inte längre kvar suget efter att ta fram ännu en kollektion, få in ännu en återförsäljare, utan jag ville skala av och ägna mig mer åt det som ligger mig närmast. Jag insåg att det var själva filosofin i det jag gjorde som drev mig, snarare än det jag sålde. På så sätt föddes idén till en bok. Jag hoppas att den ska kunna inspirera till just mer enkelhet.

Bokens bilder är tagna av fotograf Susanne Kings.