Dags att kliva vidare…

Under 8 år nu har jag levererat en ny stickad kollektion varje år.
I egen design och i finaste kvalitet av alpackaull, ett material som jag verkligen älskar och som gjort fler än mig smått beroende.
Mina sjalar och plagg har använts och gillats och jag har fått många fina stamkunder som har återkommit och handlat flera gånger om. Och jag har rest en massa, både till New York och Bolivia i mitt företag. Mina kollektioner har sålts i butiker i både Paris och Stockholm, i Holland och i Japan. Bland annat.
Jag har lärt känna duktiga människor och jag har skapat mitt märke bit för bit. Jag har både njutit och våndats, skapat och slitit men framförallt har jag ju lärt mig massor. Och jag är så glad och stolt över det jag åstadkommit.

Men, nu när många av mina mål är uppnådda har jag kommit till en punkt när jag vill vidare. Jag vill känna kreativiteten flöda igen, få utforska något nytt och därför har jag bestämt mig för att släppa mitt stickade.

Jag kommer därför att att ha en utförsäljning i vår här i Falun av det som finns i lager och det återkommer jag med mer info om.
Och mitt företag lever vidare om än i annan form, mer om det när jag kan berätta vidare.