blog

fraktfritt

From idag är det FRAKTFRITT när du beställer boken här i webshoppen. Gäller inom Sverige och du är varmt välkommen att beställa ditt ex.

När man som jag ger ut bok på egen hand så innebär det att man sysslar med precis alla delar. Från att skriva text, planera fotograferingar, göra alla val kring utformning av bokens form, papperskvaliteter osv. Och så här i slutändan innebär det också att packa och skicka ut böcker. Så roligt att ha fått göra hela processen, från idé till att boken skickas ut och blir läst.

Bokens första upplaga har sålt slut och jag har nu börjat skicka ut av den andra upplagan. Verkligen kul att den gillas och fortsätter att tas emot så väl, jag är så tacksam (och aningen förundrad) över det.

Boken letar sig ut

Boken börjar nå ut och lever lite sitt eget liv just nu. Den har hamnat i många sammanhang och finns tex på biblioteket i Falun i två ex och sju står på kö för att låna den.

Den finns även i den nya Monluxsviten på Clarion Sign Hotel i Stockholm, inredd av Jannice på Add Simpilcity.

Några yogalärare har också berättat för mig att den blivit använd som inspiration under deras yogaklasser. Man har valt ut något kapitel ur boken att reflektera kring.

Och en hel del andra spännande saker som jag nu håller tummarna för och hoppas på. Att boken kommer till användning känns fantastiskt kul!

Respons från läsare

Nu har det gått några veckor sedan boken kom ut och jag är så otroligt glad över det fina mottagandet som den har fått. Känner mig bara så ödmjuk inför att den har kunnat landa så hos någon som läst den. Det är allt jag kunde önska mig. Så här skriver några:

”Tack för leverans av din fina bok. Sidor fulla av inspiration, klokheter och lugn.”

”Så självklart, så enkelt och så rakt in under huden och in i hjärtat. Både text och bild. När jag kom till kapitlet om skogen så rann tårarna.”

”Sträckläste din bok idag. Mycket inspirerande och den berörde mig också till tårar.”

”Så inspirerad av den. En blandning av rensa i röran, Maria Borelius och dina tankar om minimalism. Och bilderna är magiska.”