blog

Boken letar sig ut

Boken börjar nå ut och lever lite sitt eget liv just nu. Den har hamnat i många sammanhang och finns tex på biblioteket i Falun i två ex och sju står på kö för att låna den.

Den finns även i den nya Monluxsviten på Clarion Sign Hotel i Stockholm, inredd av Jannice på Add Simpilcity.

Några yogalärare har också berättat för mig att den blivit använd som inspiration under deras yogaklasser. Man har valt ut något kapitel ur boken att reflektera kring.

Och en hel del andra spännande saker som jag nu håller tummarna för och hoppas på. Att boken kommer till användning känns fantastiskt kul!

Respons från läsare

Nu har det gått några veckor sedan boken kom ut och jag är så otroligt glad över det fina mottagandet som den har fått. Känner mig bara så ödmjuk inför att den har kunnat landa så hos någon som läst den. Det är allt jag kunde önska mig. Så här skriver några:

”Tack för leverans av din fina bok. Sidor fulla av inspiration, klokheter och lugn.”

”Så självklart, så enkelt och så rakt in under huden och in i hjärtat. Både text och bild. När jag kom till kapitlet om skogen så rann tårarna.”

”Sträckläste din bok idag. Mycket inspirerande och den berörde mig också till tårar.”

”Så inspirerad av den. En blandning av rensa i röran, Maria Borelius och dina tankar om minimalism. Och bilderna är magiska.”

Bokrelease

För ganska exakt ett år sedan nu bestämde mig för att skriva en bok. Då hade jag just avslutat mina stickade kollektioner och mitt modeföretag.

Jag ville få sätta ord på de tankar jag länge haft kring att skala av och förenkla, på alla fronter i livet.

För att förverkliga bokprojektet har jag jobbat med fantastiska och kunniga människor: Susanne Kings, som har fotat bokens bilder. Agneta Barle, som varit mitt bollplank kring texten och Titti Lorentzon som gjort bokens fina form.

Ikväll har det varit bokrelease och nu finns boken att beställa här i webbshoppen. Den kommer också att finnas hos andra återförsäljare, uppdateras här allt eftersom.

Tack

Försöker att formulera ett tack och det får bli med en bild som jag tycker mycket om. Såhär efteråt när min utförsäljning är över och ett kapitel är avslutat så känner jag mig mest tacksam.
Tacksam över att det funnits så många som gillat, handlat och använt de grejer jag tagit fram. Tacksam över alla de duktiga och kreativa människor som jag jobbat ihop med på olika sätt genom åren. Och allra mest tacksam över mina närmsta som alltid har supportat mig och låtit mig göra min grej.

Nu ser jag med spänning (och en dos skräckblandad förtjusning) fram emot att få gå vidare och ta nästa steg i mitt företag.  Hoppas du vill följa mig på den resan, jag kommer att berätta mer om det här så snart jag kan.

Bilden är från en fotografering för några år sedan hemma hos fotograf Susanne Kings och det är min dotter som är modell. Kimonon hörde till en yogakollektion jag just tagit fram då.