blog

tillit

Det är ju en rätt rörig och svajig tid för många just nu och det kan vara lätt att dras med i all oro. Själv försöker jag påminna mig om att fokusera på det lugn jag oftast känner inuti och jag vill behålla min tillit till att det kommer att gå bra det här. I skogen och naturen är allt som vanligt trots det som pågår omkring oss, och där är det också enklare att känna den där tilliten tycker jag.

Någon sa att min bok ‘känns extra trygg och fin att titta i och läsa nu’ när vi är i det här oroliga läget. Kanske kan boken funka så för just dig eller någon du känner. Det finns fortsatt lite böcker kvar i lager att beställa av.

fraktfritt

From idag är det FRAKTFRITT när du beställer boken här i webshoppen. Gäller inom Sverige och du är varmt välkommen att beställa ditt ex.

När man som jag ger ut bok på egen hand så innebär det att man sysslar med precis alla delar. Från att skriva text, planera fotograferingar, göra alla val kring utformning av bokens form, papperskvaliteter osv. Och så här i slutändan innebär det också att packa och skicka ut böcker. Så roligt att ha fått göra hela processen, från idé till att boken skickas ut och blir läst.

Bokens första upplaga har sålt slut och jag har nu börjat skicka ut av den andra upplagan. Verkligen kul att den gillas och fortsätter att tas emot så väl, jag är så tacksam (och aningen förundrad) över det.

Boken letar sig ut

Boken börjar nå ut och lever lite sitt eget liv just nu. Den har hamnat i många sammanhang och finns tex på biblioteket i Falun i två ex och sju står på kö för att låna den.

Den finns även i den nya Monluxsviten på Clarion Sign Hotel i Stockholm, inredd av Jannice på Add Simpilcity.

Några yogalärare har också berättat för mig att den blivit använd som inspiration under deras yogaklasser. Man har valt ut något kapitel ur boken att reflektera kring.

Och en hel del andra spännande saker som jag nu håller tummarna för och hoppas på. Att boken kommer till användning känns fantastiskt kul!